• Het allerleukste van een outfit bij elkaar zoeken is het maken van leuke combinaties. Liefst zo spannend mogelijk. Verschillende kleuren, of juist verschillende tinten van een kleur, verschillende soorten stof, het kan allemaal. Dat kan heel duidelijk, maar het leukst is het om dat zo subtiel mogelijk te doen en accessoires zoals een das en sokken zijn daar uitermate geschikt voor. Rüdy M. heeft heel gave sokken gevonden die uitermate goed matchen met de Rüdy M. dassen. Laat de sokken matchen met de das en de outfit is gelijk al tien keer spannender. De sokken zijn van QNOOP, een Nederlands merk. Zij maken de sokken van ecologisch katoen. Aan hun sokken zit een knoopje zodat de sokken nooit kwijt kunnen raken in de was. Dat scheelt ook weer nieuwe sokken kopen en maken. Zo passen de sokken van QNOOP naadloos in de duurzamere visie van Rüdy M. Kijk eens op onze SOKKENPAGINA voor al de sokken die we aanbieden.
  • Nothing beats a qualitative essential. Maak uw helemaal af met deze sok van QNOOP. Deze sok heeft vrijwel dezelfde basiskleur als onze Albert M.  Een sok in dezelfde tint als de das is een heel mooie subtiele en speelse aanvulling op uw outfit. QNOOP is een Nederlands sokkenmerk. De sokken zijn ultrazacht en gemaakt van de hoogste kwaliteit gekamde organic katoen (Gots-gecertificeerd). Er zit een knoopje en een lusje aan de sokken zodat ze in was altijd bij elkaar blijven.
  • Niet voor niets is deze sok vernoemd naar een wereldstad. Deze sok is de ultieme partner van onze Metropolis. Het blauw-wit van de sok past naadloos bij het blauw-wit van de das. Een gave combinatie toch? QNOOP is een sokkenmerk uit Nederland. De sokken zijn ultrazacht en gemaakt van de hoogste kwaliteit gekamde organic katoen (Gots-gecertificeerd). Er zit een knoopje en een lusje aan de sokken zodat ze in was altijd bij elkaar blijven. Zo raken ze niet kwijt en scheelt weer nieuwe sokken maken en kopen.
  • Naast onze Traveller een mooie sok voor de reis. Hij past perfect bij de de Traveller met vrijwel dezelfde kleurtinten. QNOOP is een sokkenmerk uit Nederland. De sokken zijn ultrazacht en gemaakt van de hoogste kwaliteit gekamde organic katoen (Gots-gecertificeerd). Er zit een knoopje en een lusje aan de sokken zodat ze in was altijd bij elkaar blijven. Zo raken ze niet kwijt en scheelt weer nieuwe sokken maken en kopen.
  • Een bijpassende sok voor onze Färgrikt? Jazeker, we hebben die gevonden. Wat een gave sok en wat fantastisch statement in combinatie met de das. Arty en edgy, meer hoeven we er niet van te zeggen. QNOOP is een sokkenmerk uit Nederland. De sokken zijn ultrazacht en gemaakt van de hoogste kwaliteit gekamde organic katoen (Gots-gecertificeerd). Er zit een knoopje en een lusje aan de sokken zodat ze in was altijd bij elkaar blijven. Zo raken ze niet kwijt en scheelt weer nieuwe sokken maken en kopen.
  • Brevet Grey

    12,95
    Is grijs ècht grijs? Saai allerminst met deze sok die mooi bij onze Jonge Wolf past. Deze Brevet Grey sok van Qnoop laat zich overal mee combineren en match vooral met onze mooi Jong Wolf das. QNOOP is een sokkenmerk uit Nederland. De sokken zijn ultrazacht en gemaakt van de hoogste kwaliteit gekamde organic katoen (Gots-gecertificeerd). Er zit een knoopje en een lusje aan de sokken zodat ze in was altijd bij elkaar blijven. Zo raken ze niet kwijt en scheelt weer nieuwe sokken maken en kopen.