Ruilen en retourneren

Het kan natuurlijk zo zijn dat uw bestelling van Rüdy M. niet aan uw verwachtingen voldoet. 

Geen probleem. U heeft recht op 45 dagen bedenktijd waarbinnen u het product zonder opgave van reden naar ons retour kunt zenden.
Binnen 14 dagen nadat wij het ontvangen hebben zullen we u het aankoopbedrag terugstorten.
Wilt u ruilen voor bijvoorbeeld een andere maat, dan is dat ook geen probleem. Wilt u gebruik maken van garantie, volg dan de Instructies bij Garantie op.

U kunt uw retour aanmelden door op onderstaande link te klikken:

AANMELDEN RETOUR

 

Let op, Rüdy M. neemt alleen ongebruikte artikelen terug.

Het zou mooi zijn als u het originele verpakkingsmateriaal gebruikt. Lukt dat niet, dan vragen we u het product of u de producten zo in wilt pakken dat het niet snel zal beschadigen. 

Ook bij routernering hanteren we de Rüdy M. manier:

  1. we nemen elke retour serieus; uw mening telt zwaar voor ons; 
  2. we zullen zo spoedig mogelijk zorgen voor een nieuw exemplaar of dat uw geld wordt teruggestort;
  3. samen dragen we de verzendkosten. Rüdy M. voor de verzending naar uw adres. De kosten voor de retourzending zijn voor u. Een eventuele tweede zending naar uw adres is wel gratis. 

Dit laatste doen we omdat we naar een eerlijkere wereld streven met een menselijke maat. En dat betekent dat niet alles gratis kan en dat we toch nog steeds mooie dingen kunnen blijven maken. Wij willen nog steeds dat u van onze mooie producten kunt genieten, daarom blijft verzending van ons naar uw adres gratis. 

 

Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op via e-mail info@rudy-m.nl en Whatsapp of kijk bij Veelgestelde Vragen.