• duurzame das exclusive tie

  Albert M

  99,00
  Meet Albert M., de pater familias onder de dassen. Een uitgesproken das die zomaar tien extra overtuigingspunten oplevert, net zoals een oudste lid van de familie respect krijgt gewoon om wie die is. Albert M. is een geweven das van robuust katoen. De ruit en de kleur samen geven de das zijn overtuigende uitstraling: een combinatie die nauwelijks als das te vinden is. En het mooie is: hij kreukt niet. Heel mooi te combineren met deze QNOOP-sokken. De stof hebben we op een bijzondere plaats gevonden, namelijk in een Gronings grachtenpand en krijgt van Rüdy M. een welverdiend tweede leven.
 • Metropolis

  99,00
  Een absolute must-have voor stadsmussen en liefhebbers van stedelijke drukte. Metropolis is een das gemaakt om het woelige stadsleven tegemoet te treden. Het patroon van deze das doet ook nog eens denken aan de plattegrond van een grote stad. Metropolis geeft contrast aan de outfit. Hij weet de aandacht naar zich toe te trekken. Daarom is het mooi te combineren met een effen pak of trui. Combineer het blauw van de das met rood of een lichte grijs. Voor de durfals: ga ton-sur-ton en draag het met een andere tint blauw. Metropolis is een in twill geweven das van zeer fijn zijde. Deze stof is speciaal voor een Parijse haute-couturehuis ontworpen en wij hebben er de hand op weten te leggen. We hebben hier ook een heel mooi bijpassend paar sokken bij.
 • Het allerleukste van een outfit bij elkaar zoeken is het maken van leuke combinaties. Liefst zo spannend mogelijk. Verschillende kleuren, of juist verschillende tinten van een kleur, verschillende soorten stof, het kan allemaal. Dat kan heel duidelijk, maar het leukst is het om dat zo subtiel mogelijk te doen en accessoires zoals een das en sokken zijn daar uitermate geschikt voor. Rüdy M. heeft heel gave sokken gevonden die uitermate goed matchen met de Rüdy M. dassen. Laat de sokken matchen met de das en de outfit is gelijk al tien keer spannender. De sokken zijn van QNOOP, een Nederlands merk. Zij maken de sokken van ecologisch katoen. Aan hun sokken zit een knoopje zodat de sokken nooit kwijt kunnen raken in de was. Dat scheelt ook weer nieuwe sokken kopen en maken. Zo passen de sokken van QNOOP naadloos in de duurzamere visie van Rüdy M. Kijk eens op onze SOKKENPAGINA voor al de sokken die we aanbieden.
 • Colorful tie

  Färgrikt

  99,00
  Met deze kleurrijke das gaan we terug naar het design uit Zweden van de jaren '70. Terug naar de tijd dat het Zweedse design vol was van kleur en vormen. Een outfit in deze print zou ABBA niet uit de toon hebben doen vallen. Gelukkig is dit een moderne das en geen outfit uit de jaren '70. De outfits uit die tijd vergeten we liever. Maar dit is wel een das met een zeer bijzondere look. Het geeft een gave twist aan uw eigen outfit. En maak dat helemaal af met deze bijpassende sokken. Färgrikt is gemaakt van zeer fijn zijde in twill geweven. De stof is met geometrische kleurvakken geprint waardoor ook ieder exemplaar van de das net weer iets anders is. Deze stof met bijzondere print lag ergens te verstoffen en wij zijn heel blij dat we er deze heel mooie das van hebben kunnen maken.
 • tartan tie duurzame stropdas
  U gaat op reis en neemt mee: The Traveller. De das die u altijd bij u zou moeten hebben. De kleuren en het tartanpatroon geven de das een tijdloze uitstraling waardoor deze das dus voor iedere situatie geschikt is. Het oranje maakt hem ietsjes ondeugender. De das is gemaakt van 100% glanskatoen, door de profs gemerceriseerd katoen genoemd. Dat betekent dat de katoendraad voordat het geweven wordt een behandeling ondergaat. Hierdoor krijgt de stof een heel elegante uitstraling en gaat het mooi glanzen. De das laat zich het beste dragen met aardse tonen zoals bruin, donkerbeige of de donkere grijstinten. Het oranje in de das zal zich lekker afzetten tegen blauw, dus dat is ook nog een optie. Het is helemaal af met de Hockney Navy Green sokken.
 • Jonge Wolf

  89,00
  Wat is grijs en slank? Precies, onze Jonge Wolf. Deze slanke das van opgeruwde wol deed ons meteen denken aan de vacht van een wolf. Jong omdat een slanke das een jonge uitstraling geeft. Dit is een das om mee op jacht te gaan tot in de vroege uurtjes. Jonge Wolf is een alleskunner. Grijs past overal bij dus geen ingewikkeld gedoe. Gewoon om doen en klaar. De slanke das past perfect bij een smal revert van een colbert. Jonge Wolf is gemaakt van 100% scheerwollen flannel wat het die mooi ruwe look geeft. Wel grijs maar door de weving geen muis. Deze stof was oorspronkelijk bedoeld om er pantalons van te maken, wij vonden een das een veel beter idee. Heel gaaf bij deze das zijn de Brevet Grey sokken van Qnoop.
 • fair and eco bowtie fair mensfashion

  Metro Bow

  79,00
  Bezoek de stad met wat extra zelfvertrouwen met de METRO BOW vlinderstrik. Net als zijn broertje Metropolis doet het motief van de strik ons denken aan de layout van een grote stad. En zeg nu zelf, een strik als deze METRO BOW past natuurlijk perfect bij een outfit voor in de stad. METRO BOW is gemaakt van mooi fijn zijde. De strik is twill geweven. Dankzij het blauw-wit past de strik bij bijna alles. In het bijzonder bij lichtgrijs of iets roods. Ook erg mooi is om hem ton-sur-ton met een andere tint blauw te dragen zoal we dat bij de foto hebben gedaan. Deze strik is een zelfstrikker. Deze stof is speciaal voor een Parijse haute-couturehuis ontworpen en wij hebben er de hand op weten te leggen.